Biografieën

Carolien van den Berg  (script en spel)

Na haar studie aan de Theaterschool Amsterdam (afdeling Kleinkunst) speelde ze in diverse theater- film en televisieproducties, waaronder in de VPRO Villa Achterwerk serie De Freules. Ze schreef en speelde eerder eigen theaterproducties, zoals Montana met Theo Nijland in de regie van Frans Weisz. Ze ontving een Gouden Kalf als beste actrice voor haar rol in Vroeger kon je lachen (een film van Bert Haanstra, 1983). Carolien is ook beeldend kunstenaar. Haar pentekeningen en gouaches werden diverse malen geëxposeerd, waarvan acht solo-exposities, in verschillende galerieën in Nederland.

Matin van Veldhuizen  (regie)

Werkte als schrijver en regisseur bij diverse gezelschappen, zoals Onafhankelijk Toneel, RO-theater, Mug met de Gouden Tand en Theater van het Oosten. Van 1992 tot 2001 was zij samen met Marlies Heuer artistiek leider van Carrousel, waar zij veel toneelstukken schreef, vertaalde en regisseerde. Van 2001 tot 2005 was zij artistiek directeur van Atelier D. Twee keer mocht zij de Albert van Dalsumprijs in ontvangst nemen, zowel voor haar toneeltekst Jane als voor Affaire B. De laatste jaren organiseerde zij lezingen voor de SLAA met o.a. Marijke Schermer, Esther Gerritsen en Marjolijn van Heemstra.

Morgana Machado Marques (videodecor)

Studeerde in 2008 af aan de richting Digital Video Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na haar afstuderen ging zij aan het werk als videodesigner, decor- en kostuumontwerper. Morgana maakte onder ander het videodesign voor De Vagina Monologen, Club Oostpool en Play With Food – Top Naeff. Ze ontwierp het decor voor producties als Hard Candy (Toneelgroep Oostpool, winnaar Zilveren Krekel), De gedaanteverwisseling (Oostpool en Sonnevanck)  en de veelgeprezen voorstelling Wij gaan op Berenjacht (Sonnevanck/Silbersee).

Manon Wittebol (dramaturgie)

Studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit in Amsterdam en aan de Humboldt Universiteit in Berlijn. Sinds 2007 werkt zij als freelancer en bedacht en schreef in samenwerking met Buro Saai dramaturgie- en regieconcepten voor verschillende voorstellingen, o.a. voor jeugdtheatergezelschap MaxTak, De Nieuw Amsterdam en plan d /Andreas Denk. Daarnaast werkt ze op projectbasis als tekstschrijver en actrice.

Theater om niet vergeten